Mielenterveysyhdistys Etappi ry
3.3.2021

Mielenterveysyhdistys Etappi ry:n ylimääräinen yhdistyskokous järjestetään tiistaina 9.3.

Mielenterveystyön, jonka ruohonjuuritason etulinjassa myös Mty Etappi ry toimii, yhteiskunnallisesti jo muutoinkin fundamentaalinen merkitys korostuu erityisesti nyt korona-aikana, jona useita sosiaalisia kontakteja, matalan kynnyksen palveluja sekä työ-, päivä-, virike – ja harrastustoimintoja on jouduttu rajoittamaan hyvän terveysturvallisuuden ja solidaarisuuden sinänsä kiistattomin perustein.

Kutsummekin kaikki yhdistyksemme jäsenet mukaan vaikuttamaan ja antamaan kuuluviin oman ainutlaatuisen äänensä yhdistyksen ylimääräisesessä kokouksessa, joka järjestetään tiistaina 9.3.2021 klo 17.05. 

Kokouksen aiheina ovat hallituksen puheenjohtajan ja uuden jäsenen ( 1) valitseminen. 

Koronatilanteen takia kokoukseen osallistuminen on mahdollista ja toivottavaa etänä. Linkki kokoukseen lähetetään erikseen.  

Osallistuminen on toki halutessa mahdollista myös paikan päällä Etapin asumispalveluyksikön tiloissa (Hietanummenkuja 1, 00730 Helsinki). Jos olet saapumassa fyysisesti paikalle, ilmoitathan siitä etukäteen toiminnanjohtajallemme Päiville osoitteeseen [email protected]

Mikäli haluat nyt liittyä yhdistykseemme uutena jäsenenä, toivotamme sinut mitä lämpimmin tervetulleeksi ja pyydämme täyttämään liittymishakemuksen täällä.

Ystävällisin terveisin,

Päivi Nikula

Toiminnanjohtaja

p. 044 052 6374

Tietosuojaseloste
menu-circlecross-circle