Mielenterveysyhdistys Etappi ry

Projektit

Mielenterveysaktivismi­ryhmä Koala

Koala koostuu joukosta nuoria aikuisia, joita kiinnostaa yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja mielenterveysteemat. Koalan toiminta perustuu kokemusasiantuntijuuteen.

Hyödynnämme Koalan vaikuttamistyössä jäsentemme kokemuksia mielenterveyspalveluista ja arjessa pärjäämisestä. Toiminnan ajatuksena on muuttaa vastoinkäymiset työkaluiksi. Ryhmän tarkoitus ei ole toimia terapiana, vaan ideoida tapoja vaikuttaa yhteiskuntaan ja sitä kautta mielenterveystoipujien elämään. Koala-toiminnan perimmäisenä tavoitteena on poistaa mielenterveyden häiriöihin liittyviä ennakkoluuloja.

Tervetuloa ryhmäämme pohdiskelemaan ja suunnittelemaan vaikuttamistoimintaa! Erityisen arvokasta olisi, mikäli haluat jakaa omakohtaisia näkemyksiä. Olemme kaikki omien kokemuksiemme parhaita asiantuntijoita, meidän keskuudessamme ei esimerkiksi diagnooseja kysellä.

Tsänssin toiminta on työ- ja kulttuuripajatoimintaa

Tsänssi tarjoaa tekemistä ja matalan kynnyksen oleskelupaikan työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville henkilöille. Tsänssissä tarjotaan mahdollisuuksia myös työkokeiluun, työssäoppimiseen ja vapaaehtoistoimintaan.

Tsänssi tarjoaa matalan kynnyksen työpajatoimintaa työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville nuorille ja aikuisille, monikulttuurista toimintaa ja kohtaamispaikan. Tsänssissä toimii hävikkiruokakahvila, jossa on tarjolla lounasta ma‑to klo 11‑13, ja kahvia sekä pikkupurtavaa myös muulloin kahvilan aukioloaikoina.

Ota meihin yhteyttä, jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, tai jos haluat päästä Tsänssiin työharjoitteluun, työssäoppimaan tai muuta vastaavaa!

Hävikkiruokakahvila Tsänssi toimii osoitteessa Bulevardi 31 B, vanhassa Teknillisen korkeakoulun rakennuksessa. Tsänssin yhteistyökumppaneina ovat hävikkiruokaravintola Loop, Fiksur, Hietalahden Tilajakamo ja Lapinlahden Kulttuuritoimi. Löydät Tsänssin Facebook-sivuilta vaihtuvan päivän ruokalistan. Tervetuloa!

Tsänssissä toimii hävikkiruokakahvila.
Tsänssin hävikkiruokakahvilan sisustus
Tietosuojaseloste
menu-circlecross-circle